Vermeulen Groep bestaat 50 jaar!

Welkom bij de sprankelende viering van het 50-jarig jubileum van Vermeulen Groep! Op deze bijzondere dag willen we onze opdrachtgevers bedanken voor hun vertrouwen en ons fantastische personeel waarderen voor hun toewijding en harde werk. Zonder hen zouden we niet staan waar we nu zijn.

 

Ontdek onze geschiedenis

 

Reis met ons mee terug in de tijd, naar het jaar 1974, toen Albert Vermeulen het fundament legde voor ons bedrijf. Ontdek hoe Vermeulen Groep is uitgegroeid van een bescheiden aannemingsbedrijf tot een toonaangevende speler in de infrasector.

Ontmoet onze helden

Maak kennis met onze helden – onze 250 medewerkers die dag in dag uit hun passie en energie inzetten om Nederland veilig en bereikbaar te houden. Ontdek hun verhalen, leer meer over hun werk en zie hoe zij het kloppende hart vormen van Vermeulen Groep.

Een toost op de toekomst

Breng samen met ons een virtuele toost uit op de afgelopen 50 jaar vol uitdagingen, successen en groei. Maar laten we vooral uitkijken naar de toekomst, waarin we blijven streven naar innovatie en excellentie in de infrasector. Op naar de volgende 50 jaar, samen met elkaar!

Bedankt voor het vieren van deze mijlpaal met ons. We kijken ernaar uit om samen met u de volgende hoofdstukken van ons verhaal te schrijven. 

Cheers op Vermeulen Groep!

Volgens ons op onze socials

Kijk regelmatig op onze socials voor het laatste nieuws over Vermeulen Groep.