ASFALT

Voor sterke wegen in Nederland

KWaliteit

Bij Vermeulen Groep is kwaliteit onze kern. Wij streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten  en het realiseren van hoogwaardige en duurzame infrastructuur.

INZETBAARHEID

Bij Vermeulen Groep begrijpen we dat asfalt meer is dan alleen wegen. Wij zijn uw veelzijdige partner voor alle asfalttoepassingen, of het nu gaat om wegen, parkeerterreinen, industriële oppervlakken of specifieke infrastructurele behoeften.

Veiligheid

Bij Vermeulen Groep is veiligheid onze hoogste prioriteit. Wij creëren een werkomgeving waarin elk aspect van ons werk doordrenkt is met veiligheidsmaatregelen.

Flexibiliteit

Bij Vermeulen Groep begrijpen we dat elk asfaltproject uniek is en vraagt om een flexibele benadering. We zetten ons in voor het bieden van maatwerkoplossingen die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

duurzaam asfaltonderhoud op maat

We werken samen met onze klanten om een unieke en specifieke oplossing te creëren die precies voldoet aan de behoeften van de klant. Onze integrale aanpak stelt ons in staat om een holistische oplossing te creëren en met u samen te werken om aanpassingen door te voeren naarmate het project vordert.

DUurzaam asfalt

In de huidige tijd is het heel normaal om 65% of meer van het oude asfalt te hergebruiken. Het hergebruik van asfalt is helaas niet oneindig. Daarom zoeken we naar alternatieven in duurzaam hergebruik en productie van nieuw asfalt.

Op maat gemaakt en duurzaam onderhoud van asfalt van vitaal belang voor een efficiënt gebruik van grondstoffen, een lange levensduur van de infrastructuur en veiligheid van onze wegen.

Daarom zet de Vermeulen Groep zich in voor duurzame asfaltpraktijken. Zo zijn wij voorloper op het gebied van duurzame asfaltsoorten, deze zie je hieronder:

Gras
Harsfalt

Harsfalt is een nieuw type asfalt waarbij het bitumen uit aardolie 100% wordt vervangen door een biologisch bindmiddel gemaakt van een mix van biologische oliën, hars en lignine uit Olifantsgras. Het draagt bij aan de vermindering van fossiele bronnen en aan het behalen van de klimaatdoelstellingen voor 2030.

Harsfalt is een samenwerking van Vermeulen Groep met onderstaande partijen: Remmits NTPMourik Infra B.V.ReintenInfra B.V. Versluys GroepBMI Esha en het Asfalt Kenniscentrum

logo Lynpave
Lynpave

Lynpave bestaat voor een deel uit gerecycled freesasfalt. Door toevoeging van een bestanddeel aan het mengsel, treedt er een verjongingsproces van het verouderde bindmiddel op. Hierdoor kan het oude bindmiddel worden hergebruikt en is een langere levensduur gegarandeerd. De verwerking en productie van dit innovatieve asfaltmengsel is op lagere temperatuur mogelijk. Het gevolg hiervan is minder brandstofgebruik, 35% minder CO2 uitstoot en betere arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Bovendien bespaart Lynpave op bitumen en kunnen we oud asfalt hoogwaardiger te recyclen.

 

Gelet op de druk rondom het gebruik van fossiele producten (CO2 en andere emissies) staan we aan de vooravond voor een definitieve uitfasering van bitumen in asfaltmengsels. We ontwikkelen momenteel een manier om bitumen te vervangen voor een bio-based product. Dit is de volgende stap in duurzame asfaltmengsels.

Onze activiteit in HET asfalt

Zoetermeer integraal beheer

INTEGRAAL BEHEER EN ONDERHOUD HOOFDWEGEN EN BEDRIJVENTERREINEN IN ZOETERMEER​

Intergraal onderhoud pzh

INTEGRAAL ONDERHOUD PROVINCIE ZUID-HOLLAND

IMG_0406

GROOT ONDERHOUD N207C GOUDA – BOSKOOP

IMG_9399

INTEGRAAL ONDERHOUD WEST NEDERLAND ZUID

DSC_0983

NIEUWE DRIEMANSPOLDER

Gooweg_Noordwijk_Asfalt_mei2023

WERKZAAMHEDEN OP DE GOOWEG IN NOORDWIJK​

ContacT?