WERKZAAMHEDEN OP DE GOOWEG IN NOORDWIJK​

Met trots presenteert Vermeulen Groep onze recente werkzaamheden aan de Gooweg in Noordwijk. We hebben hier werkzaamheden uitgevoerd, waarbij we verschillende taken hebben voltooid om de infrastructuur te verbeteren en een veilige omgeving te creëren. Hieronder vindt u meer informatie over de specifieke werkzaamheden die we hebben uitgevoerd.

 

Nieuw asfalt aanbrengen

Eén van de belangrijkste aspecten van dit project was het aanbrengen van nieuw asfalt op de Gooweg. Door de slijtage en beschadigingen aan het bestaande wegdek was het essentieel om de weg te voorzien van hoogwaardig nieuw asfalt. Ons ervaren team heeft dit nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd, met als resultaat een hernieuwde en duurzame rijbaan.

 

Straatwerk en belijning

Naast het aanbrengen van nieuw asfalt, hebben we ook straatwerk en belijning verzorgd op de Gooweg. Het correct aanleggen van straatwerk en het duidelijk markeren van rijstroken en oversteekplaatsen zijn essentieel om de verkeersstroom te begeleiden en de veiligheid van weggebruikers te waarborgen. Ons ervaren team heeft deze taken met precisie volbracht.

 

Bermen afwerken

Om een nette en georganiseerde uitstraling te creëren, hebben we de bermen langs de Gooweg zorgvuldig afgewerkt. Het egaliseren en verfraaien van de bermen draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de omgeving, maar heeft ook als functie de waterafvoer verbeteren en de levensduur van de weg verlengen.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en wilt u meer weten over wat Vermeulen Groep voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gedetailleerde informatie over onze diensten. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 079 – 3410539

Hoe blijft u op de hoogte?

Kijk regelmatig op deze pagina, en de provinciale website, voor het laatste nieuws over de onderhoudsactiviteiten en mogelijke afsluitingen.

ContacT?