HERINRICHTING PROJECT IN WARMOND

In Warmond wordt er hard aan de weg getimmerd

Herindeling

In opdracht van de gemeente Teylingen zijn we bezig met de herindeling van de Herenweg en de Sweilandstraat. Deze straten worden ingericht als 30 km p/u zones en als fietsstraat, hierdoor zijn de auto’s te gast. Dit zorgt ervoor dat de verkeersveiligheid verhoogd wordt, omdat auto’s verplicht langzamer rijden.

Periode

We zijn in augustus 2022 gestart en het werk bestaat uit 4 verschillende fases. 3 fasen waarin het asfalt gedaan wordt en de laatste fase bestaat alleen uit bestrating. Als alles meezit, en het weer goed blijft, is de verwachting dat eind maart 2023 de werkzaamheden ten einde komen.

Streetprint

Op het nieuwe asfalt wordt ook Streetprint en een rode coating aangebracht om de fietsstraat extra te onderscheiden. Streetpint is het indrukken (inprinten) van metalen matten met een patroon in voorverwarmd zwart of gekleurd asfalt, hiermee wordt het straatwerk nagebootst. Ook heeft onkruid geen kans omdat het gesloten verharding is.

 

Complex project

De bereikbaarheid van de omgeving, als ook de smalle straatjes, maakt het een complex project. Voor Warmond is het DÉ toegangsweg van het dorp, waardoor de bereikbaarheid van het dorp een mooie uitdaging is voor onze afdeling Traffic. Zij hebben succesvol de juiste afzettingen en omleidingen geregeld voor dit project.

Ook verlagen we de CO2-uitstoot door te werken met onze elektrische kraan, waar overigens de machinist erg over te spreken is.

Al met al een mooi project met veel straatwerk en asfalt, waarin de Vermeulen groep en al haar afdelingen: GWW, Asfalt, Markeringen en Traffic geïntegreerd samenwerken. Dat zorgt voor een hoge kwaliteit en vooral veel werkplezier.

Meer informatie?
Download onze brochure

ContacT?