KWALITATIEF WERK IN VOLLE GANG

Vermeulen Groep heeft twee van de drie percelen gegund gekregen voor een prachtige asfaltklus. Perceel 1 omvat de gemeentes Schouwen-Duiveland, Tholen, Goes, Kapelle en Reimerswaal, perceel 3 omvat de gemeentes Sluis, Terneuzen en Hulst. Het werk is begonnen op 20 februari 2023 en zal naar verwachting medio mei gereed zijn.

 

Omvang van het werk

Het project omvat verschillende werkzaamheden, waarbij Vermeulen Groep haar expertise op diverse gebieden zal inzetten. Enkele van de belangrijkste werkzaamheden zijn:

– Het toepassen van verkeersmaatregelen om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.
– Het ontgraven en verwerken van grond om de gewenste infrastructuur te realiseren.
– Het verwijderen van asfalt om plaats te maken voor nieuwe verhardingen.
– Het leveren en verwerken van asfalt om een duurzaam en veilig wegdek te creëren.
– Het leveren en aanbrengen van grasbetontegels voor de juiste afwatering en groenbeheer.
– Aanbrengen van markeringen om de weggebruikers te voorzien van de benodigde informatie en veiligheid te waarborgen.

 

De samenwerking van verschillende afdelingen

Verschillende afdelingen binnen Vermeulen Groep zetten hun expertise in om het project tot een succesvol einde te brengen. De afdeling Traffic is verantwoordelijk voor het plaatsen van de verkeersmaatregelen, terwijl de afdeling Landmeten de inmeting van kantasfalt en markeringen voor haar rekening neemt. De afdeling Asfalt is verantwoordelijk voor het frezen, aanbrengen van asfalt en de kwaliteitscontrole door middel van kernboringen zij schakelt met de afdeling Markeringen wanneer de witte streep kan worden gezet. De afdeling zaagtechniek zorgt voor de nette afhandeling van de randen van het asfalt ook wel kantzagen genoemd. Daarnaast wordt er samengewerkt met ons dochterbedrijf aannemingsbedrijf Tijssen voor het grondwerk en de levering en aanbreng van grasbetontegels. Samen werken wordt samenwerken en dat geeft heel veel energie!

 

Trots op medewerkers

Vermeulen Groep is ontzettend trots op haar medewerkers, die ondanks de uitdagingen van het weer in de maand februari een strakke planning hebben opgesteld en kwalitatief hoogwaardig werk hebben geleverd. Er ligt nog een mooi traject voor ons, maar met de inzet, kennis en kunde van onze fantastische medewerkers gaat dit zeker lukken!

Meer informatie?
Download onze brochure

ContacT?