Nationale Bewegwijzeringsdienst gunt Vermeulen Groep vooraanstaande aanbesteding voor duurzame permanente bewegwijzering

Met trots kondigen we aan dat Vermeulen Groep de aanbesteding voor ‘Raamovereenkomst voor het ontwerpen en het uitvoeren van Levering en realisatie van Bewegwijzering’ van de Nationale Bewegwijzeringsdienst heeft gewonnen! Deze overwinning bevestigt onze positie als voorloper in duurzame infrastructuur en benadrukt onze toewijding aan innovatie en milieuvriendelijkheid.

Duurzaamheid en Innovatie

Bij Vermeulen Groep zetten we ons in voor projecten die niet alleen voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie en kwaliteit, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Het project richt zich op het vervangen van bewegwijzering op perceel 2 van het ‘Onderliggend Wegennet Zuidwest’ in Zuid-Holland en Zeeland. Met een sterke focus op circulariteit en emissieloos werken, gaan we deze uitdaging met vertrouwen aan.

Circulaire Benadering

Onze circulaire benadering herdefinieert de normen voor duurzaam werken:

  • Hergebruik van Bewegwijzeringsborden, stellages en portalen….of gewoon ‘materialen’:  we verlengen de levensduur van de uit het werk komende materialen (oude borden, stellages en portalen e.d.) door ze te hergebruiken, wat niet alleen afval vermindert, maar ook de CO2-uitstoot significant verlaagt.
 

Emissieloos Werken

Tijdens de uitvoering van dit project zetten we in op emissieloos werken door:

  • Elektrisch Materieel: het gebruik van elektrisch aangedreven materieel minimaliseert de uitstoot van schadelijke gassen.
  • Biobrandstof (HVO100): waar elektrisch materieel nog niet inzetbaar is, gebruiken we HVO100 biobrandstof, een duurzame en schonere brandstofoptie.
 

Deze eco-vriendelijke benadering benadrukt onze vastberadenheid om een schoner en duurzamer morgen te creëren, en illustreert hoe Vermeulen Groep een pioniersrol vervult in de overgang naar milieuvriendelijke infrastructuur.