PROJECT ZOETERWOUDE – WESTWOUT FASE 1

Eén van onze recente projecten betrof de aanleg van de riolering in Zoeterwoude – Westwout. Voor dit project werden in totaal 45 rioolputten geplaatst, waaronder 20 vuilwater rioolputten, 24 kunststof schoonwater-rioolputten en 1 uitstroombak.

 

Het plaatsen van de putten

Bij het plaatsen van de putten kwam er een put van ruim 3 ton aan te pas. Deze put werd gehesen door een ingehuurde telescoopkraan. Op deze put werd vervolgens een betonnen rioolbuis van rond 800 mm aangesloten.

 

Realisatie van de ondergrondse infrastructuur

Het realiseren van de ondergrondse infrastructuur gebeurde in samenwerking met onze grondwerkers, een mobiele kraanmachinist en de tractorchauffeur. Door een goede samenwerking hebben zij de aanleg van de riolering putten gerealiseerd.

 

Veiligheid en kwaliteit

Bij de Vermeulen groep staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werkten onze specialisten volgens de geldende veiligheidsnormen en zorgden zij voor goed opgeleid en ervaren personeel. Zo konden wij de klant de hoogste kwaliteit en veiligheid garanderen.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Vermeulen Groep en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Meer informatie?
Download onze brochure

ContacT?