REPARATIE GELEIDERAIL AUSTRALIËWEG ZOETERMEER

Een mooie klus voor onze Geleiderail specialisten!

Op maandag 20 maart heeft ons team van gespecialiseerde geleiderail experts op de Australiëweg in Zoetermeer een geleiderail-schade gerepareerd. Onze geleiderail team werd ingehuurd door de gemeente Zoetermeer om de reparatie uit te voeren.

 

De reparatie begon met het losmaken van de beschadigde geleiderail planken en het uit elkaar halen van de constructie. Vervolgens werden de defecte materialen zorgvuldig verwijderd en op de vrachtwagen geladen om later te worden afgevoerd.

 

Na het verwijderen van de beschadigde onderdelen, werden nieuwe geleiderail planken, palen en afstandhouders geplaatst waar nodig. De geleiderail werd vervolgens weer in elkaar gezet en bevestigd met de juiste materialen. Ten slotte werd de geleiderail met een kraan uitgelijnd en vastgezet om ervoor te zorgen dat alles weer netjes op zijn plaats stond.

 

Belangrijke verkeersader

De Australiëweg in Zoetermeer is een belangrijke verkeersader en de gemeente Zoetermeer is blij dat de reparatie zo snel en professioneel is uitgevoerd. Er deden zich geen verdere complicaties voor tijdens de reparatie en het verkeer ondervond geen hinder van het werk.

Met ons team van geleiderail experts heeft Vermeulen Groep wederom bewezen dat wij de juiste expertise en ervaring in huis hebben om dergelijke reparaties snel en veilig uit te voeren.

Meer informatie?
Download onze brochure

ContacT?