Succesvolle afronding GWW project Wilhelminalaan, alphen aan den rijn

De afgelopen anderhalf jaar, van januari 2023 tot en met mei 2024, heeft Vermeulen Groep hard gewerkt aan de reconstructiewerkzaamheden op de Wilhelminalaan en omliggende straten. 

Een duurzamer riool

Het doel van dit project was om het verouderde riool te vervangen door een toekomstbestendig systeem waarin regen- en vuilwater apart worden afgevoerd. Zo hoeft het regenwater niet nog eerst naar een afvalwaterzuiveringsinstallatie. Dit draagt niet alleen bij aan de vermindering van wateroverlast, maar bevordert ook de duurzaamheid van de omgeving.

EEN GROENERE LEEFOMGEVING

Daarnaast hebben we de gelegenheid benut om de verzakkingen in de straat te herstellen, en nieuw groen aan te brengen, zodat bewoners, werknemers en bezoekers onbezorgd kunnen genieten van een goed onderhouden en groene omgeving. Ter hoogte van de Burgermeester Visserpark worden er nog 96775 stuks bloemen geplaatst. Wegens het plantseizoen wachten we hiermee zodat deze planten zich op de optimale wijze kunnen ontwikkelen.

EEN FEESTELIJKE AFSLUITING

Met trots kunnen we mededelen dat de werkzaamheden nu verder zijn afgerond. Om dit te vieren, Heeft Vermeulen Groep op vrijdag 24 mei een feestelijke afsluiting georganiseerd. Op de feestelijke afsluiting waren omwonende, werknemers en nog veel meer mensen uitgenodigd om deze mijlpaal te vieren.

Namens Vermeulen Groep en de gemeente Alphen aan den Rijn willen wij u hartelijk bedanken voor uw begrip en medewerking tijdens deze periode. Uw geduld en samenwerking hebben bijgedragen aan het succes van dit project.