Ontdek nieuwe carrièrekansen

Wij zien ons personeel als ons grootste kapitaal! 

Bij ons staat werkplezier centraal, samen met jouw bouwen wij graag aan jouw professionele toekomst. 

 

Waarom werken bij vermeulen Groep?

Wij zien jou als medevormgever van de toekomst. 

Als onderdeel van ons familiebedrijf ervaar je uitdaging en groei, want we bieden je de ruimte en middelen om je volledige potentieel te ontwikkelen, ondersteund door de mogelijkheden van de Vermeulen Academy. Hier heb je de vrijheid om samen met onze instructeurs nieuwe kennis op te doen.

 

Bij Vermeulen Groep ben je méér dan een medewerker; je bent een bouwer van de toekomst. Onze cultuur ademt werkplezier en een familie gevoel. Bij ons familiebedrijf ervaar je uitdaging en groei, want we geven je de ruimte en tools om je potentieel te ontplooien. Dit doen wij doormiddel van de Vermeulen Academy. Waar jij vrijheid hebt om samen met onze instructeurs nieuwe kennis op te doen.

Werken bij Vermeulen Groep betekent deel uitmaken van een dynamische team, waar je bijdraagt aan projecten die écht verschil maken. Klaar om je carrière te laten bloeien? Sluit je aan bij ons. Samen bouwen we aan de wereld van morgen.

Onze kernwaardes

Transparantie

We geloven in open communicatie en eerlijkheid. Bij Vermeulen Groep delen we informatie en inzichten zodat iedereen op de hoogte is, wat bijdraagt aan een werkomgeving waar vertrouwen de kern vormt.

Werkplezier

Bij Vermeulen Groep staat werkplezier hoog in het vaandel. We dagen onze medewerkers uit om hun passie te volgen en te genieten van wat ze doen, zodat elke dag een bron van voldoening is.

Familiegevoel

Bij Vermeulen Groep vormen we een hechte familie, waar iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Samen werken we als één team en ondersteunen elkaar, zodat je altijd het gevoel hebt dat je thuis hoort.

Personeelsverhalen

"De cultuur bij Vermeulen Groep is dat je iedereen hier kunt aanspreken, dat is al vanaf het begin. Je kunt bij iedereen terecht met vragen."

Melanie Medewerker projectadministratie | Incident Management

"Het familiare is het meest terug te zien in de benaderbaarheid van iedereen en de bereidheid om elkaar te helpen."

Mark Werkvoorbereider | GWW

een sterke start van je carrière

Vermeulen Groep biedt via Vermeulen Academy meerdere opleidingsmogelijkheden aan.

Wil je leren werken in de infra?

Start dan je carrière bij ons.

Sollicitatie procedure

Lijkt het jou leuk om te werken bij Vermeulen Groep?

Bekijk dan hier onze vacatures:

ZOEK JE TOCH IETS ANDERS?

Stuur ons een open Sollicitatie.